Nový tah prince Harryho : Bude tohle pro královnu poslední kapka ?

2155
Sdílejte

„Navzdory celému tomu rozruchu je bezpečnostní riziko pro ně nízké. O co jim jde ve skutečnosti, je ochrana před fotografy, kteří se budou snažit vyfotit je a jejich děti. Čím více je skrývají před veřejností, tím lákavějším terčem se stávají. Otec (princ Charles, pozn. red.) měl Harrymu říct, aby před světem neskrýval tváře Archieho a Lilibet. Koneckonců, jsou to i jeho vnoučata,“ říká Seward.

Třenice mohou podle ní vyústit v ještě větší odcizení. „Není povinností 95leté královny, aby učila Harryho, jak se má chovat. Jaký budou mít jeho kroky dopad na beztak napjaté vztahy v rodině? Může se stát, že královna se nikdy nesetká s vnučkou Lilibet, a Harry a Meghan s tím budou muset žít do konce života. A to bude velmi smutné,“ uzavřela odbornice. Dcera vévody a vévodkyně přitom dostala jméno právě po Alžbětě, Lilibet byla její dětská přezdívka.

zdroj : pluska.sk

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články