Nový tah prince Harryho : Bude tohle pro královnu poslední kapka ?

2155
Sdílejte

„Královna nemá ráda, když jí někdo vyhrožuje. I když výhrůžky nesměřují na ni osobně, míří na instituci pod její jurisdikcí. Bude kvůli tomu rozzlobená a podrážděná. Není její touhou izolovat vévodu a vévodkyni ze Sussexu z rodiny, ale pokud budou pokračovat v chování jako rozmazlené děti, aby dosáhly svého, bude k tomu donucena,“ řekla odbornice.

Článek pokračuje na další straně

„Jako kluci Harry a William přesně věděli, jak pracují důstojníci policejní ochrany. Sblížili se s nimi. Byli s nimi vždy, když opustili domov. Jeden dokonce hlídal před třídou. Byli přátelští, výkonní a nenápadní. Není divu, že Harry chce právě takový druh ochrany pro svou ženu a děti, ale je velmi nepravděpodobné, že ji dostane,“ vysvětluje Seward.

Harry se má na jaře zúčastnit vzpomínkového obřadu na počest jeho zesnulého dědečka prince Philipa. V červnu by se měl do Británie vrátit na oslavy 70. výročí nástupu královny Alžběty na trůn. „Harry a Meghan nebudou mít nepřetržitou ochranu Scotland Yardu, budou ji mít jen v přítomnosti jiných členů královské rodiny. Například, pokud se objeví na balkoně Buckinghamského paláce, bude jim poskytována veškerá nezbytná ochrana tak jako ostatním. Ale když se budou přesouvat do sídla Frogmore Cottage, budou už za ně zodpovědní soukromí bodyguardi,“ vyjádřila se odbornice, která si o nejnovějším sporu myslí své.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články