Nejjednodušší jablečný hrnkový koláč. Udělaný je hned a je fantastický !

24008
Sdílejte

Nyní suchou směs přikryjeme vrstvou strouhaných jablek.

Jablka nyní zasypeme suchou směsí z druhé sklenice.

Navrstvíme zbytek strouhaných jablek a zasypeme zbytkem suché směsi.

Do sklenice si nalijeme teplé mléko, přidáme do něj kousek změklého másla a mícháme, dokud se nerozpustí.

Nyní pomocí velké lžíce zalijeme rovnoměrně celý koláč touto mléčnou směsí.

Na více místech koláč pomocí nože propícháme, vložíme do předehřáté trouby.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme při 180 °C asi 50 minut.

Po uplynutí této doby vyjmeme koláč z trouby a necháme dobře vychladnout.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články