Nejjednodušší jablečný hrnkový koláč. Udělaný je hned a je fantastický !

24008
Sdílejte

5 jablek

formu o rozměru 27 x 18 cm

30 g másla + 200 ml mléka

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Ve větší míse si smícháme suché ingredience – cukr, krupici a mouku.

Připravíme si 3 stejné sklenice a do každého navrstvíme stejné množství suché směsi.

Jablka si omyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle i se slupkou.

Formu si vysteleme pečícím papírem a rovnoměrně navrstvíme suchou směs z první sklenice.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články