Klasické smažené karbanátky už nedělám: Tato chutná sekaná z trouby je mnohem lepší a je s ní méně práce !

2050
Sdílejte

100 g šunky

20 g petrželky

200 g strouhaného sýra

Postup:
Všechny suroviny vložíme do mísy spolu s nadrobno nakrájenou cibulí a rukou vypracujeme kompaktní směs.

Do pekáče o rozměru 10 x 26 cm, který jsme si vymazali máslem, si navrstvíme masovou směs a uhladíme.

Recept pokračuje na další straně

Pomocí plechovky nebo sklenice si v mase uděláme žlábek, do kterého uložíme 4 vajíčka uvařená natvrdo.

Šunku a petrželku si nakrájíme na malé kousky a smícháme v misce s krémovým sýrem a nastrouhaným tvrdým sýrem.

Tuto směs navrstvíme na maso a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme při teplotě 180 °C asi 35 minut.

Hotovo.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

zdroj : dobrenoviny.sk

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články