Klasické smažené karbanátky už nedělám: Tato chutná sekaná z trouby je mnohem lepší a je s ní méně práce !

2050
Sdílejte

Stejně tak navrstvíme i druhou část vaječného plátu, který znovu přikryjeme masovou směsí.

Vrch uhladíme a potřeme omáčkou z kečupu a sójové omáčky.

Pečeme 30 minut při teplotě 180 °C.

Nyní stačí už jen nakrájet a chutný bleskový oběd je na stole.

Dobrou chuť!

BONUS
Potřebujeme:
600 g mletého masa

3 vejce

70 g strouhanky

1 cibuli

3 stroužky česneku

černý mletý pepř

sůl

máslo k vymazání

4 vejce natvrdo

150 g krémového sýra

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články