Klasické smažené karbanátky už nedělám: Tato chutná sekaná z trouby je mnohem lepší a je s ní méně práce !

2050
Sdílejte

100 g cherry rajčat

plech o rozměru 28 x 18 cm

Na omáčku:

30 g kečupu

15 g sójové omáčky

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Do mísy si vložíme mleté ​​maso, přidáme 2 vejce, sůl, tymián, červenou mletou papriku a strouhanku.

Vše důkladně rukou promícháme.

Vezmeme si podlouhlý pekáč, který vymažeme a navrstvíme hmotu z mletého masa, kterou lžící uhladíme.

Do samostatné misky si rozklepneme 3 vejce, osolíme a rozmícháme metličkou.

Plech na pečení o rozměru 28 x 18 cm si vysteleme pečícím papírem a vylijeme na něj připravenou vaječnou směs, přičemž zeleninu rovnoměrně rozložíme.

Vložíme do předehřáté trouby a pečeme 15 minut při teplotě 180 °C.

Upečený vaječný plát překrojíme na polovinu, jednu část položíme na směs mletého masa a přikryjeme opět vrstvou z mletého masa.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články