Karamelový cheesecake do sklenic, který se nepeče a nevaří: Uložte si recept, tohle je nejlepší dobrota jakou znám !

37796
Sdílejte

Vyšleháme na tuhou šlehačku a tu přendáme do zdobícího sáčku.

Navrstvíme na vrch sklenic a máme hotovo.

Jako alternativu krému můžeme zvolit například i vařený nebo nevařený pudink.

Ozdobíme sušenkami a pokud zůstala tak i sušenková drť.

Cheesecake ve sklenicích podáváme vychlazený.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články