Karamelový cheesecake do sklenic, který se nepeče a nevaří: Uložte si recept, tohle je nejlepší dobrota jakou znám !

37799
Sdílejte

Cukr přidávejte podle vašich preferencí, sušenky jsou sladké, takže krém nemusí být zbytečně přeslazený.

Nachystáme si dezertní sklenice.

Na dno nasypeme 1/2 sypké sušenkové směsi .

Směs pokapeme troškou rozpuštěného másla.

Nyní navrstvíme tvarohový krém.

Na krém navrstvíme zbytek tvarohové směsi a opět pokapeme trochou másla .

Nyní si připravíme šlehačku na zdobení.

Smetanu smícháme s moučkovým cukrem a vanilkou.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články