Jednoduchý způsob skladování masa. Takhle vydrží až rok !

2690
Sdílejte

Sklenice by měly být uzavřeny a po vychladnutí by se měl vytvořit rosol z masového tuku

Skladujte na chladném a tmavém místě po dobu maximálně 12 měsíců

zdroj : o2.pl

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články