6 varovných signálů, že trpíte skrytou depresí, i když si to vůbec neuvědomujete

2310
Sdílejte

To je velmi dobře známý příznak deprese. Nemělo by se na to zapomínat, protože je to jeden z nejjednodušších vidět. Důvodem, proč se to stane, je, že deprese člověka nabývá síly jak fyzicky, tak duševně. Často jsou příliš unavení a zničení, než aby projevili zájem, ale ještě horší je psychologická stránka tohoto příznaku. Vzhledem k tomu, že deprese výrazu snižuje schopnost cítit, že člověk něco naplňuje, předchozí aktivity ztrácejí svůj význam a přestávají být atraktivní.

4) Můžete si vytvořit nezdravé stravovací návyky

Ať už je to jíst málo, nejíst vůbec, nebo přejídat, oba tyto extrémy jsou společné s depresí. Osoba s depresí se snaží najít cestu ven, nebo alespoň chvilku uvolnění. Pokud se jídlo stane jediným prostředkem radosti pro osobu s depresí, velmi snadno spadne do přehánění.

Naopak, dokonce i jíst jídlo samotné může být pro osobu s depresí nesmyslnou aktivitou. Někteří lidé s depresí jedí málo, protože mají pocit, že mají kontrolu nad jídlem, zatímco ne. Pro ty, kteří nejsou v depresi nebo si to neuvědomují, společnost ztěžuje, že nepovažují své stravovací návyky za příznak deprese.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články