VÁNOČNÍ karamelové košíčky s čokoládovou polevou. Dělám je každý rok na svátky !

4104
Sdílejte

Postup:
Ze všech surovin na těsto vypracujeme těsto.

Těsto si zpracujeme do kuličky.

Tu zabalíme do potravinářské folie a odložíme do chladničky.

Necháme chladit minimálně hodinu, ideálně celou noc.

Potom těsto vyjmeme a odebíráme z něj menší kousky.

Ty natlačíme do formiček .

Dáme péct do předem vyhřáté trouby.

Pečeme při teplotě 170 stupňů asi 7 minut (záleží na velikosti formiček – sledujeme).

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články