Připravte si doma SILVESTROVSKÝ punč podle nejlepšího receptu: Ideální pití, které nesmí chybět na stole !

1725
Sdílejte

šťáva z poloviny citronu

200ml rumu

100g třtinového cukru

4ks celé skořice

8ks hřebíčku

2ks pomerančů

2ks jablek

Hrst malin

Postup:

Dejte si vařit vodu, přidejte černý čaj a cukr a čaj nechte chvíli vyluhovat.

 

Sáček čaje vyjmeme a přidáme šťávu z pomeranče a citronu, hřebíček a skořici. Přilijeme červené víno a rum. Necháme několik minut postát, aby se chutě pěkně spojily.

Mezitím si do skleniček přidáme nakrájené ovoce – jablka, pomeranče a maliny.

Před podáváním punč zahřejeme a nalijeme do sklenic s ovocem.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články