Připravte si doma SILVESTROVSKÝ punč podle nejlepšího receptu: Ideální pití, které nesmí chybět na stole !

1725
Sdílejte

Do zahřáté čajové konvice nasypeme čaj, zalijeme vroucí vodou a necháme přikrytý alespoň 5 minut vyluhovat.

Potom čaj přecedíme do jiného hrníčku, přidáme cukr, skořici, hřebíček a kůru z citronu a pomerančů.

Všechno spolu asi 5 minut vaříme.

Přecedíme, přilijeme víno a krátce zahřejeme.

Potom odstavíme z ohně a přimícháme rum, pomerančovou a citrónovou šťávu.

Hotový punč naléváme do předem zahřátých sklenic.

Recept pokračuje na další straně

Druhý recept na výborný punč s ovocem

Potřebujeme na 6 porcí:

500 ml červeného vína

300ml vody

1ks černý čaj

šťáva z jednoho pomeranče

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články