Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1337
Sdílejte

V misce rozšleháme vajíčko.

Kousky ryby namáčíme nejprve v mouce.

Potom klasicky ve vejci a nakonec ve strouhance.

Obalenou rybu uložíme na plech vystlaný pečícím papírem.

Vložíme do vyhřáté trouby na 160 °C, případně 180 °C.

Pečeme asi 20-30 minut na střední příčce.

Dozlatova upečeného kapra můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články