Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1337
Sdílejte

Pokud trouba nemá konvenční funkci, nastavte teplotu na cca 180°C.

Při zapnuté funkci horkého vzduchu může být teplota 160 °C.

Recept pokračuje na další straně

Potřebujeme:
500 g kapra

2 vejce

hladkou mouku

strouhanku

sůl

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články