Křehké medové kolečka s marmeládou.Tento RECEPT dělám na Vánoce spoustu let, fantastická chuť a dlouho vydrží !

2660
Sdílejte

Mezitím si připravíme džem (bez zrníček) tak, že jej přihřejeme, případně trošku rozředíme vodou, aby se lépe dávkoval.

Asi po 7 minutách vyjmeme plech s kolečky.

Zatím si můžeme předpéct druhou část koleček.

Na rozpečená kolečka dáme do připravených jamek džem a mandle.

Dáme ještě na 7 minut dopéct.

Vychladlé koláčky můžeme ihned konzumovat nebo vložíme do dózy.

Při pečení vždy respektujte zkušenosti s vlastní troubou.

Džem samozřejmě můžete použít dle vlastní chuti.

Hezký nápad na zdobení je i potřít hotová kolečka vodou s džemem a posypat kokosem.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články