Křehké medové kolečka s marmeládou.Tento RECEPT dělám na Vánoce spoustu let, fantastická chuť a dlouho vydrží !

2660
Sdílejte

Přidáme med a utřeme do pěny.

Mouku s práškem do pečiva za stálého šlehání na nejnižším stupni přidáme do vyšlehané pěny.

Hmotu vyklopíme na trošku pomoučený vál.

Vypracujeme těsto, které můžeme hned zpracovat.

V tom je rozdíl mezi tímto těstem a lineckým, těsto neodkládáme, protože by se s ním později hůře pracovalo.

Z těsta vytvarujeme váleček .

Rozdělíme ho na dva díly.

Každý váleček ještě rukou rozkoulíme na tloušťku asi 2.5 cm.

Každý váleček rovnoměrně rozkrájíme na 32 částí , ze kterých formujeme kuličky, které mírně rozmačkáme pomocí konce hrubší vařečky.

Dáme do trouby péct.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články