Poselství pro rok 2022 díky vaší přirozené intuici. Uvidíte, jak snadné je zjistit, co vás příští rok čeká

1836
Sdílejte

3.
Tobě, člověče, přeji, ať se ti v nadcházejícím roce splní to, o čem už dlouho sníš. Ať se zhodnotí tvá těžká práce a snaha, protože si to určitě zasloužíš. Dočkáš se konečně nejen dlouho očekávaného výsledku, ale také tolik potřebného odpočinku a opětovného dobití energií, která ti stále více a více chybí. Využij prostoru a času, který budeš mít, k poznávání nových věcí. Konečně můžeš doufat, že se naučíš myslet více na sebe a získáš za svou práci odměny.

4.
Tobě přeji, ať v příštím roce konečně objevíš tu správnou cestu, po které v budoucnu půjdeš a po které se chceš vydat a ať tam najdeš svou spřízněnou duši, která ji s tebou bude sdílet. Vše, co již dlouho hledáš, je ti nyní už nablízku, jen pro to musíš sáhnout. Zasloužíš si lásku i štěstí. Přináším ti vyřešení starých problémů, od kterých se chceš už delší dobu osvobodit a které ti nedají stále v klidu spát. Pokud neztratíš víru a naději, dopadne úplně vše mnohem lépe, než jsi čekal. Optimismus je důležitý a dovede tě na novou cestu, která vám přinese už jen dobré věci.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články