Poselství pro rok 2022 díky vaší přirozené intuici. Uvidíte, jak snadné je zjistit, co vás příští rok čeká

1836
Sdílejte

1.
Přeji ti, ať se ti podaří v následujícím roce urovnat vše, co je třeba a co jsi za předchozí léta nezvládl uvést do rovnováhy. Tvůj život pak bude mnohem klidnější a spokojenější. Dodávám ti pro to dostatek síly a zároveň i pochopení a umění rozpoznat, co je oním trápením a jak se ho jednou provždy zbavit. Dej si čas a práci pochopit, co nebo kdo ti stojí za vynaložené úsilí a co nebo kdo už nikoliv. Pamatuj, že vše nakonec dopadne tak, jak má a na každé situaci, kterou osud přinese, je třeba hledat něco pozitivního, co tě posune kupředu. Důvěřuje své intuici – ta to s tebou myslí vždy dobře – a dělej díky ní rozhodnutí, jež ti přijdou správná a přínosná jak pro sebe, tak i pro druhé.

2.
Máš v sobě velké množství lásky a tak ti přeji, ať přitahuješ je takové lidi, které ji dokáží dostatečně ocenit a kteří si ji doopravdy zaslouží. Netrap se těmi, jež ti ubírají svým chováním vnitřní energii. Pro změnu musíš najít sílu, která se ti však později mnohonásobně vrátí v podobě dobrých nových vztahů a vnitřního klidu. Dávám ti odvahu ukončit to, co tě trápí a dávám ti štěstí najít to, co ti přináší štěstí. Na tobě už je pak jen udělat krok vpřed a začít žít život po svém. Nauč se myslet sám na sebe a na své psychické zdraví, protože to a tvá pohoda jsou tím, co je velice důležité a co s tebou bude po celý život.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články