Neodolatelná BUDAPEŠŤSKÁ pomazánka na jednohubky! Tímto potěšíte každou návštěvu

14315
Sdílejte

Postup:
Cibuli nakrájejte velmi najemno a necháme zpěnit na 1/8 másla. Stejně tak na malé kostičky nakrájíme červenou papriku (kapii) a necháme jen mírně prohřát. Tvaroh utřeme s povoleným máslem, solí a sladkou mletou paprikou, nakonec vmícháme osmahlou cibulku s kapií. Pomazánku podáváme na chlebu či bílém pečivu, se zeleninovou oblohou. Nám se v redakci tato pomazánka osvědčila na jednohubkách.

Náš tip: Pokud spěcháte a snesete čerstvou cibuli, nemusíte ji ani papriku smažit. Velmi dobré je použít místo klasické kuchyňské cibule šalotku nebo bílou cibuli, která nemá rád tak pálivé aroma.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články