Nejchutnější vánoční nápad ze SALKA: Nepečený pamlsek na sváteční stůl – hotový je raz dva, jen z pár ingrediencí!

1784
Sdílejte

Sušenkový prášek nasypeme do směsi z kondenzovaného mléka.

Přidáme i sušené rozinky.

Všechno to dobře zamícháme.

Za stálého míchání u středního ohně přivedeme směs k varu.

Potom vaříme 10 minut na mírném ohni, dokud nezhoustne.

Čokoládovou hmotu přendáme do formy vystlané potravinářskou fólií.

Překryjeme tak, aby byla hmota zakryta a chladla.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články