Konečně jsem objevila recept na ty nejlepší Pařížské rohlíčky – KROK ZA KROKEM !

20143
Sdílejte

4 ks – celá vejce
20 dkg – krystalový cukr
1 bal. – vanilkový cukr
250 g – máslo 82%
2 lžíce – kakao

Poleva:

čokoláda na vaření

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články