Konečně jsem objevila recept na ty nejlepší Pařížské rohlíčky – KROK ZA KROKEM !

20132
Sdílejte

„Někdo je peče pouze o Vánocích, někdo jen o Velikonocích a já celoročně :)“

Budeme potřebovat:
Těsto:

4 ks – bílky
30 dkg – moučkový proset cukr
15 dkg – mleté ​​ořechy
3 dkg – hladká mouka speciál

Náplň:

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články