Bleskurychlý čokoládový dezert z mascarpone bez pečení, sladký požitek, chladivá pochoutka!

1788
Sdílejte

Sušenky rozdrťte a přidejte máslo a kakaový prášek, poté vymíchejte smetanu do hmoty.
Vložíme do zapékací formy, dobře přitlačíme, aby se dalo později krájet.
Mascarpone smícháme s jogurtem a přidáme cukr a vanilku. Sušenky i čokoládu nalámeme na malé kousky a vmícháme do krému, dáme na sušenkový základ a dáme do lednice.
Mezitím si rozpustíme hořkou čokoládu, vmícháme máslo a nalijeme na krém, poté dáme zpět do lednice alespoň na půl hodiny.
Podáváme za studena.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články