Italský šunkovo-sýrový nákyp PANZEROTTI z lahodného těsta: Vynikající občerstvení, které sbalíte i na výlet, či dětem na svačinu !

2142
Sdílejte

Druhou nádivku si můžeme připravit ze sýra a rajčat, které promícháme s oreganem.

Takto naplněné těsto ukládáme vedle sebe na plech pokrytý pečícím papírem.

Ty s rajčatovou náplní můžeme i zvenku jemně posypat oreganem.

Přikryjeme na plechu potravinářskou fólií a necháme podkynout ještě 1 hodinu.

Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180 ° C (v horkovzdušné při teplotě 175 ° C) asi 20 – 25 minut.

Hotovo.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články