Italský šunkovo-sýrový nákyp PANZEROTTI z lahodného těsta: Vynikající občerstvení, které sbalíte i na výlet, či dětem na svačinu !

2141
Sdílejte

Nasypeme lžíci cukru a rozklepneme jedno vajíčko.

Vajíčko zapracujeme do mouky, přilijeme vodu, olej.

Osolíme a vypracujeme kompaktní těsto.

Těsto odložíme do mísy, přikryjeme potravinářskou fólií.

Necháme nakynout na teplém místě dokud se jeho objem nezdvojnásobí asi 3 – 4 hodiny.

Ruce si jemně potřeme olejem, těsto přendáme na pracovní desku.

Rozřízneme ho na 8 přibližně stejných dílů.

Přikryjeme je, aby nám během přípravy neoschli.

Potom za řadou každý kousek vyjmeme, vyválíme, naplníme šunkou, sýrem a přeložíme.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články