Domácí nepečený cheesecake MILKA: Ani ve snu by mě nenapadlo, že je to tak jednoduché – nic lepšího jsem nejedla!

16164
Sdílejte

TIP: Na udusání cesta ve formě můžete použít například skleněný pohár.

Formu odložíme do chladničky a připravíme si krém.

Šlehačku si nalijeme do mísy a během šlehání přilijeme kondenzované mléko.

Hmotu rozdělíme na dvě části, jednu část odebereme do samostatné mísy a smícháme s kakaem .

Vyšleháme na kompaktní krém.

Recept pokračuje na další straně

Polevu si připravíme tak, že nalámanou čokoládu zalijeme horkou šlehačkovou smetanou a vymícháme metličkou dohladka.

Z chladničky si vybereme formu se ztuhlým těstem.

Naneseme hromádky kakaového krému, který zkombinujeme s čokoládovou polevou a zbytek vyplníme bílým krémem.

Takto vrstvíme kakaový krém s čokoládou a bílým krémem, dokud se nemine.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články