Nejlepší hrnkové těsto na lívance: Potřebujete jen 1 hrnek, 2 jablka a základní přísady – doporučuji zdvojnásobit dávku !

13582
Sdílejte

Na rozpálené pánvi vymazané olejem pečeme lívance na středním ohni z obou stran.

Pečeme, dokud nezískají světlehnědá barvu.

Recept pokračuje na další straně

Lívance můžete podávat s náplní podle chuti, nám nejvíce chutnaly s jahodovým jogurtem nebo ochuceným tvarohem.

Lívance jsou jemné a jako pavučinka.

Vynikající jsou také samy o sobě, například jen posypané práškovým cukrem.

Přejeme vám dobou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články