Nejlepší hrnkové těsto na lívance: Potřebujete jen 1 hrnek, 2 jablka a základní přísady – doporučuji zdvojnásobit dávku !

13582
Sdílejte

moučkový cukr

Recept pokračuje na další straně

postup:
Žloutky oddělíme od bílků.

Žloutky utřeme s cukrem, vanilkovým cukrem, mlékem a solí.

Po částech přisypeme prosátou mouku a mícháme.

Dbáme na to, aby nám nevznikly hrudky.

Následně přimícháme nastrouhaná jablka.

Bílky utřeme na tuhý sníh.

Postupně přimícháme do těsta.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články