Facebook začal mazat miliardy účtů ! Podívejte se zda ten Váš je mezi nimi

2733
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Facebook uvedl, že při vývoji Messenger Kids konzultoval řadu odborníků. Společnost Wired později odhalila , že společnost měla finanční vztah s většinou lidí a organizací, které s produktem radily.

V roce 2019 Verge uvedl, že chyba v Messenger Kids umožnila dětem připojit se ke skupinám s cizími lidmi, a to navzdory tvrzením Facebooku, že produkt měl přísnou kontrolu soukromí.

Tato chyba znamenala, že „tisíce dětí byly ponechány v chatu s neoprávněnými uživateli, což je v rozporu s hlavním slibem Messenger Kids,“ uvádí Verge.

Facebook uvedl, že chyba ovlivnila pouze „malý počet skupinových chatů“.

Uživatelé Instagramu již čelí problémům se šikanou a obtěžováním. Průzkum společnosti Ditch the Label, neziskové organizace proti šikaně z roku 2017 , zjistil, že 42% lidí ve věku od 12 do 20 let zažilo kyberšikanu na Instagramu, což je nejvyšší procento ze všech měřených platforem. Zhruba o dva roky později Instagram oznámil funkce zaměřené na boj proti šikaně.

„Teenageři k sobě vždy byli krutí.“ Instagram však k tomu poskytuje jedinečně výkonnou sadu nástrojů, “ uvedl Atlantik.

„To, o co usilujeme – a bude to trvat roky, chci mít jasno – je vést boj proti online šikaně,“ uvedl Mosseri na akci na Facebooku v roce 2019.

Ten rok britská Národní společnost pro prevenci týrání dětí uvedla , že zjistila „200% nárůst zaznamenaných případů používání Instagramu k cílení a zneužívání dětí.“ Cílení a péče o malé děti staršími muži na Instagram byl také zaměřen na příběh publikovaný na médiu s názvem „Jsem 37letá máma a strávil jsem sedm dní online jako 11letá dívka.“

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články