Psychická příčina nemocí: Podívejte se jak jsou jednotlivé emoce propojeny s konkrétním orgánem a jaké nemoci vám způsobují

3612
Sdílejte

Nic co se nám stane se neděje náhodně, ani nemoc ne. Každý zdravotní problém nebo nemoc má svou příčinu a svůj význam. Různé části našeho fyzického těla a různé zdravotní problémy korespondují s naším celkovým žitím, myšlením a cítěním.

Tělo se nám prostřednictvím nemoci snaží říct, že jsme se vydali špatným směrem, že se máme zastavit, udělat si „pořádek v duši“, urovnat mezilidské vztahy a vztah k sobě samému, upřímně odpustit sobě i ostatním tak, že dostaneme ven z podvědomí životní situace, které nás zranili a „vyčistíme“ je jednou provždy. Minulost se už nedá změnit, proto je zbytečné se pro ni trápit. To se však snadno říká, ale těžší koná. Právě tehdy může velmi pomoci nějaký zkušený odborník v Psychosomatika.

Je dokázáno, že potlačování emocí může vést k zablokování konkrétních buněčných receptorů v lidském těle. Tyto bloky pak brání normální komunikaci mezi buňkami, poškozují mnohé tělesné funkce, oslabují normální imunitní reakce a mají potenciál vést k nemoci.

Rozpoznání a správné identifikaci vašich myšlenek a emocí je pro udržení si dobrého zdraví kriticky důležité.

Článek pokračuje na další straně

Nezapomínejte také na to, že emoce ovlivňují i ​​na sebe navzájem, na vaše zvyky a partnerské vztahy.

Kam dál?

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Sprchovat se ráno nebo večer? Odborníci mají jasno. Jejich zjištění asi nikoho moc nepotěší

Další články