Nejlepší domácí nanuky BEZ vajec: Stačí jen 3 přísady, zamíchat a dát zmrazit – žádné hrudky, krystalky a úžasně krémové !

18956
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Čokoláda by měla tvořit jen tenkou vrstvu.

Nádobky nyní vložíme do mrazničky na 10 minut.


Tentokrát stačí, aby čokoláda na stěnách dobře ztuhla.

Naplňte nádobky zmrzlinou, zapíchněte do středu paličku a vložte do mrazáku na 5 hodin nebo lépe – přes noc.

Když je zmrzlina studená, opatrně odstraňte misku shora a jemně ji vyjměte z kelímky.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články