Nejlepší domácí nanuky BEZ vajec: Stačí jen 3 přísady, zamíchat a dát zmrazit – žádné hrudky, krystalky a úžasně krémové !

18956
Sdílejte

dřevěné nebo plastové paličky

postup:
Smetanu ušleháme na tuhou šlehačku.

Recept pokračuje na další straně

Do šlehačky postupně vmícháme kondenzované mléko.

Během míchání ochutnejte, pokud se vám zmrzlina zdá příliš sladká, nemusíte použít celé mléko, případně dolijte neslazené mléko.

Výslednou směs navrstvíme do vhodné nádoby.

Čokoláda rozpustíme ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě.

Rozpuštěnou čokoládu nalijeme do formiček a formy otáčíme tak, aby čokoláda pokryla celý povrch.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články