Tento recept na nakládané zelí bez zavařování vydrží i několik měsíců

4775
Sdílejte

Všechny druhy zeleniny pak smíchejte v jedné veliké a hluboké míse a nechte chvíli odležet.

Mezitím připravte nálev. Do hrnce nalijte litr vody a přiveďte ho na kamnech k varu. Přidejte sůl a cukr, pět bobkových listů a pět kuliček černého pepře. Koření povařte ve vodě asi dvě minuty a pak přilijte olej. Směs dále zahřívejte, aniž by se vařila (teplotu udržujte těsně pod bodem varu, k čemuž se vám bude hodit ponorný teploměr).

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články