Tento recept na nakládané zelí bez zavařování vydrží i několik měsíců

4775
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Návod na přípravu:

Nejprve si očistěte mrkev a nastrouhejte ji na hrubém struhadle. Z hlávky zelí oloupejte svrchní listy (ty jsou nejvíce zasažené chemikáliemi používanými při jeho pěstování) a ostrým nožem ji přepulte nejprve na poloviny, pak na čtvrtky a ty nakrouhejte na tenké proužky. Oloupejte česnek a prolisujte ho lisem na česnek.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články