Tento recept na nakládané zelí bez zavařování vydrží i několik měsíců

4771
Sdílejte

Nakládaná zelenina je velmi oblíbená v českých domácnostech Složité zavařování, kontrola teploty a otáčení sklenic však některé hospodyňky trochu děsí, i když se o nic složitého nejedná, přeci jen je sterilizace zavařených sklenic o něco pracnější.

Proto vám přinášíme super tip na nakládané zelí, které uchováte i bez sterilizace velmi dlouhou dobu.

Na nakládané zelí bez sterilizace budete potřebovat:
Bílé zelí – 2 kg
mrkev – 2 ks
česnek – 5 stroužků
cukr – 100 g
sůl – 2 polévkové lžíce
bobkový list – 5 ks
černý pepř celý – 5 kuliček
slunečnicový olej – 100 ml
voda – 1 litr

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články