Proč by se cuketa neměla smažit, ale péct: TADY je recept – kdo nezkusí, může litovat !

11975
Sdílejte

Přidáme i mouku, prášek do pečiva , opět promícháme.

Směs navrstvíme do vymazaných otvorů na muffiny.

Troubu předehřejeme na 200 stupňů.

Pečeme přibližně 25 minut, nebo dokud povrch muffiniek není zlatavý.

Video návod:

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články