Proč by se cuketa neměla smažit, ale péct: TADY je recept – kdo nezkusí, může litovat !

11975
Sdílejte

Máslo na vymazání formiček

Recept pokračuje na další straně

postup:

Cuketu nastrouháme (neždímat).

Vejce utřeme se solí a pepřem, vmícháme cuketu.

Přidáme i nadrobno nakrájenou papriku, strouhaný sýr a promícháme.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články