Bezkonkurenční čokoládový dort: Úžasně lahodný dezert a každé sousto je potěšením!

7474
Sdílejte

Vaříme na mírném ohni a postupně přiléváme kukuřičný škrob s vodou.

Za stálého míchání vaříme, dokud směs nezačne houstnout. Nakonec přimícháme máslo.

Po vychladnutí si prořízneme korpus na 3 pláty a na co nejtenčí plát odřízneme i vrch, abychom ho zarovnaly.

Nyní začneme skládat dort.

Kolem si připevníme dortovou fólii a na spodní část korpusu naneseme část krému.

Recept pokračuje na další straně

Přikryjeme druhým plátem korpusu, opět navrstvíme krém a přiklopíme třetí částí korpusu.

Poslední vrstvu tvoří krém, ale část si odložíme ještě na boky dortu.

Dáme ztuhnout do lednice na 3 hodiny , potom sejmeme dortovou fólii a potřeme krémem i boky.

Nakrájíme a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články