Takto peču vepřové karé V CELKU až se z té chuti můžou všichni zbláznit: Dejte ho na plech takto, výsledek famózní !

8557
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Maso srolujeme, přendáme na podnos a natřeme druhou třetinou marinády i nahoře.

Roládu odložíme na 4 hodiny do chladničky. Mezitím si připravíme nádivku. Očistíme si žampiony, cibuli si očistíme a nakrájíme nadrobno. Následně si nakrájíme i žampiony.

Na pánev nalijeme olej a česnek si nakrájíme na malé kousky. Česnek přidáme na olej a osmahneme. Pak přidáme nakrájenou cibuli, i mrkev. Osolíme podle chuti. Po chvilce přidáme i žampiony. Ještě trochu posolíme.

Podusíme do měkka. Pak přidáme nakrájenou uzenou šunku a chvíli spolu podusíme.

Marinované kotlety si přendáme na pracovní desku a rozvineme. Navrch naskládáme plátky slaniny a na ni navrstvíme připravenou nádivku.

Recept pokračuje na další straně

Nakonec posypeme rozinkami a znovu srolujeme.

Celou roládu převážeme provázkem, aby se nám nerozpadla a aby nádivka nevytekla ven.

Brambory i cibuli si oloupeme. Cibuli si nakrájíme na proužky a brambory necháme vcelku, nebo nakrájíme na silnější plátky. Osolíme a posypeme pepřem. Do středu plechu umístíme roládu.

Brambory polijeme olivovým olejem. Vše pak podlijeme vínem a vodou. Nakonec roládu znovu natřeme zbylou marinádou. Pečeme při 200 ° C asi 40 minut při horním i spodním ohřevu.

Recept pokračuje na další straně

Brambory i roládu přendáme na servírovací mísu a do výpeku přidáme zbytek marinády, který nám stekl na dno nádoby. Smícháme se šťávou a cibulí. Potom přidáme kukuřičný škrob, který si rozděláme ve sklenici s vodou. Přelijeme do hrnce a omáčku chvíli povaříme, aby zhoustla. Omáčku nakonec spolu s cibulí rozmixujeme tyčovým mixérem. Můžeme podávat. Přejeme dobrou chuť!

Video návod :

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články