Takto peču vepřové karé V CELKU až se z té chuti můžou všichni zbláznit: Dejte ho na plech takto, výsledek famózní !

8557
Sdílejte

brambory

2 cibule

olivový olej

sůl a pepř podle chuti

na podlití

250 ml vody

250 ml šumivého vína

1 PL kukuřičného škrobu

Recept pokračuje na další straně

postup:

Jako první si připravíme marinádu. Do nádoby vložíme stroužky česneku, přidáme tymián, nasekanou nať, nalijeme šťávu z pomeranče, citronu, i olivový olej. Nakonec přimícháme červenou papriku, pepř a med. Tyčovým mixérem rozmixujeme na kompaktní směs. Přidáme sůl podle chuti a sójovou omáčku.

Vepřové karé nařízneme uprostřed souvislým podélným řezem, ale nepreřeženeme úplně.

Následně pomalu rolujeme a nařezávají okraj tak, aby nám vznikala tenká masová placka. Totéž uděláme i na druhé straně.

Jednu třetinu marinády naneseme na maso. Zbytek si odložíme, abychom jí mohli potřít i vrch.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články