Babiččina čalamáda na studeno – nejlepší RECEPT: Žádné zavařování ani vaření! Jde o nejlepší přílohu, jakou znám

16901
Sdílejte

Potom už jen naložte do lahví i se šťávou, uzavřete a odložte do chladu.

Recept pokračuje na další straně

Nemusíte sterilizovat.
Zavařenina vydrží velmi dlouho, tedy za podmínky že ji dříve nesníte – u nás mizí skutečně rychle.

Z uvedené dávky mi vyšlo mi cca 15 malých lahviček.

Nejchutnější příloha k nedělnímu řízku a salátu. U nás se ale tato čalamáda vyjídá i rovnou z poháru.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články