Babiččina čalamáda na studeno – nejlepší RECEPT: Žádné zavařování ani vaření! Jde o nejlepší přílohu, jakou znám

16899
Sdílejte

okurka

pálivá paprika

Recept pokračuje na další straně

postup:


Zelí, mrkev, cibuli a papriku očistěte a nastrouhejte na nudličky.
Udělejte si zálivku z cukru, octa, oleje a deka .

Prolejte přes sítko, hořčičné semínko nedávejte), promíchejte a vlijte do směsi zeleniny .

Dobře promíchejte, ať se zeleninka propojí a nechte 24 hodin stát

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články