Vynikající Velikonoční rosol (nejen) na sváteční stůl: Poctivá pochoutka našich dědů a nejlepší lék na bolavé klouby !

4625
Sdílejte

Ti z vás, kteří milujete huspeninu, tak při tomto receptu si přijdete na své. Každý má samozřejmě své ověřené postupy, ale pokud chcete vyzkoušet jinou verzi, možná vás osloví právě tato.

Huspenina není jen chutná, ale je to také skvělý přírodní zdroj kolagenu. Takže kromě toho, že si pochutnáte, uděláte službu i svému zdraví!

Věděli jste, že huspenina není jen obyčejný pochoutka, ale přímo lék? Pozitivně ovlivňuje naše kosti, chrupavky a celý pohybový aparát, prospívá elasticitě cév, zdraví zubů a díky vysokému obsahu kolagenu ji ocení i ženy – zaručí vám pevnou a pružnou pokožku.

Nejvýznamnější složkou, jejíž huspenina vděčí za své léčivé účinky, je kolagen. Tuto bílkovinu, nazývanou v kosmetickém průmyslu i bílkovinou mládí, obsahují zejména vazivové tkáně, jako jsou kůže, chrupavky, šlachy, klouby. Další významnou bílkovinou přítomnou v huspeninu je elastin, který dodává nezbytnou elasticitu tkáním našich vnitřních orgánů (cévy, srdce, šlachy, kůže).

Nejlepší recept na domácí huspeninu

potřebujeme:

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články