Recept pokračuje na další straně
Postup:
Nejprve oddělíme žloutky a bílé. Přidejte cukr do žloutků, rozšlehejte do pěny a poté zahrňte změkčené máslo, nakrájené na malé kousky.
Nastrouhejte kůru citronu a přidejte ji do misky spolu s moukou a práškem do pečiva. Vytvoříme kompaktní těsto, které vytvoříme do válce a nakrájíme třetinu. Obě části vložíme do mikroténového sáčku a necháme odpočívat v chladničce.
Mezitím uděláme smetanu. Bílé šlehejte s trochou soli do pevného sněhu. Cukr rozšlehejte po částech, dokud se nevytvoří tužší hmota.
Poté postupně rozšlehejte sníh do misky se zakysanou smetanou. Zahušťujte moukou nebo kukuřičným škrobem a šlehejte, dokud není krém dostatečně silný.
Recept pokračuje na další straně