Tento lahodný krémový dort je tak jemný, že se zcela taví na jazyku !

2949
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Nejprve oddělíme žloutky a bílé. Přidejte cukr do žloutků, rozšlehejte do pěny a poté zahrňte změkčené máslo, nakrájené na malé kousky.

Nastrouhejte kůru citronu a přidejte ji do misky spolu s moukou a práškem do pečiva. Vytvoříme kompaktní těsto, které vytvoříme do válce a nakrájíme třetinu. Obě části vložíme do mikroténového sáčku a necháme odpočívat v chladničce.

Mezitím uděláme smetanu. Bílé šlehejte s trochou soli do pevného sněhu. Cukr rozšlehejte po částech, dokud se nevytvoří tužší hmota.

Poté postupně rozšlehejte sníh do misky se zakysanou smetanou. Zahušťujte moukou nebo kukuřičným škrobem a šlehejte, dokud není krém dostatečně silný.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články