Rychlý hrnkový koláč s tvarohem a ovocem, který si zamilujete. Rozplývá se doslova na jazyku

24676
Sdílejte

Na takto připravený koláč s tvarohem poklademe oblíbené ovoci e.

Já jsem zvolila mražené borůvky.

Recept pokračuje na další straně

Můžeme použít nejen ovoce čerstvé, ale i mražené, případně kompotované, podle naší chuti.

Hrnkový koláč s tvarohem a ovocem pečeme při teplotě 175 stupňů asi 30 minut , podle potřeby.

Když bude nádherně vonět, tehdy je ten správný čas.

Koláč necháme vychladnout. Hotový koláč můžeme pocákáme rozehřátou čokoládou.

Hrnkový koláček tak bude ještě chutnější a čokoládovější.

I když je tento koláč jednoduchý a rychlý, jeho chuť vás velmi mile překvapí .

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články