Rychlý hrnkový koláč s tvarohem a ovocem, který si zamilujete. Rozplývá se doslova na jazyku

24676
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

postup:

Nejprve si připravíme tvarohovou směs.

K jemnému tvarohu, přimícháme vejce, cukr, zakysanou smetanu, mouku a sůl.

Do misky přidáme prosátou hladkou mouku, krystalový a vanilkový cukr , mléko (můžeme zvolit i mléko kyselé), olej, vejce, prášek do pečiva a kakao.

V robotu, mixérem, ale i ručně vařečkou vymícháme vláčné kakaové těsto.

Pokud chceme bezlepkový koláček , použijeme bezlepkovou mouku.

Plech velikosti přibližně 28 x 38 cm vyložíme pečícím papírem. Můžeme ho vymažeme i tukem.

Na plech rozetřeme kakaové těsto. Potom polévkovou lžící ukládáme stejné tvarohové hromádky.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články