Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

8979
Sdílejte

150 ml smetany

10 ml vanilkové esence

postup:

Sušenky si rozemeleme na prášek, smícháme s rozpuštěným máslem a vypracujeme těsto, ze kterého 2/3 namačkáme na dno a boky dortové formy, pokryté pečícím papírem. Vložíme do chladničky na 15 minut. Mezitím si vyšleháme mascarpone se šlehačkovou smetanou a vanilkovou esencí. Potom těsto vyjmeme z lednice, navrstvíme něj krém a rovnoměrně rozetřeme. Navrch navrstvíme zbytek Sušenkové cesta a odložíme do lednice na 2 hodiny. Sejmeme boky dortové formy, nakrájíme a můžeme podávat. Přejeme dobrou chuť!

VIDEO POSTUP :

 

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články