Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

8978
Sdílejte

Šlehačku si nalijeme do mísy a vyšleháme šlehačku. Během šlehání do ní zašleháme moučkový cukr a následně i mascarpone. Do misky si nasypeme instantní kávu a zalijeme ji teplou vodou. Utřeme metličkou a nalijeme do šlehačkové hmoty.

Vyšleháme, aby se všechny složky dobře spojily. Krém pak naneseme na sušenkové těsto, rovnoměrně rozetřeme a uhladíme. Vezmeme si zbytek Sušenkové cesta a posypeme jím celý vrch. Odložíme do lednice na 4 hodiny.

Po uplynutí této doby sejmeme okraje formy, nakrájíme a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

Recept pokračuje na další straně

BONUS

potřebujeme:
350 g vanilkových sušenek

100 g rozpuštěného másla

500 g mascarpone

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články